Alternatieven voor roken in een Japans restaurant

In Nederland is het verboden om te roken in restaurants en andere openbare gelegenheden. Ben jij lekker aan het dineren en wil je graag genieten van een sigaret? Dan zul je jouw gezelschap moeten achterlaten, en buiten moeten gaan roken. Veel mensen vinden dat vervelend, en zoeken daarom naar manieren om niet te willen roken. Een diner in een Japans restaurant kan al snel anderhalf tot twee uur duren: waardoor je dus op zoek zult moeten naar een alternatief dat jouw rooklust voor meerdere uren kan remmen. Wij helpen je graag op weg. In dit artikel vind je twee alternatieven om niet te hoeven roken, en optimaal te kunnen genieten van je diner.

Nicotine pouches

Nicotinezakjes zoals die van Velo Snus zijn een zeer goed alternatief voor roken. Deze nicotinezakjes kun je gemakkelijk in je mond steken, bijvoorbeeld tussen de verschillende gangen in. De nicotine komt snel vrij, waardoor je wel nicotine binnenkrijgt maar niet hoeft te roken. Daarnaast is Velo Snus ook nog verkrijgbaar in veel verschillende smaakjes, waardoor je een smaak kunt kiezen die jij lekker vind. Tijdens een uitgebreid diner is het bijvoorbeeld slim om te kiezen voor een mintsmaak. Mint herstelt namelijk je smaakpupillen, waardoor je ook de smaken van het Japanse eten in het restaurant beter kunt proeven. Een échte win-win situatie dus. Nicotine pouches zijn verkrijgbaar in veel online winkels, en Velo Snus is één van de populairste merken. Niet alleen is Velo Snus verkrijgbaar in veel verschillende smaken, maar de verpakking van dit merk is ook subtiel en onopvallend. Hierdoor kun je de verpakking gewoon op tafel laten liggen, tijdens het diner.

Nicotine kauwgom

Een andere manier om aan je nicotine te komen, zonder te hoeven roken is de welbekende kauwgom. Deze kauwgom wordt vaak gebruikt wanneer mensen willen stoppen met roken, en uiteindelijk is dat precies wat je aan het doet bent. Al is het stoppen maar tijdelijk. Nicotine kauwgom kan de behoefte naar een sigaret verminderen, waardoor je lekker aan tafel kunt blijven zitten. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om de kauwgom uit te spugen voordat het heerlijke Japanse eten word geserveerd. Hier zul je vooraf rekening mee moeten houden. Zorg voor een papieren zakje waarin je de kauwgom kunt dumpen, of neem (toch) even afstand van de tafel, om de kauwgom in een vuilnisbak te gooien.

Gezondheidsvoordelen